• Radnička cesta 1A, Zagreb 10000, Hrvatska
  • *1000
  • info@go4digital.hr
  • Pon - Pet: 8:30 - 16:30

Bionatura

Gola istina

o klijentu

Klijent je dio velike korporacije i vodeći distributer vode u Hrvatskoj. Klijent je s početkom godine startao s redizajniranom web stranicom s ciljem akviziranja novih kupaca te unapređenje prodajnih aktivnosti i komunikaciju s postojećim kupcima.

Kao agencija dobili smo zadatak osmisliti kako na kreativan i brz način iskomunicirati obavijest o povećanju cijena proizvoda.

zadatak

izazov

Klijent je tražio kreativu, odmak od uobičajenog dopisa o povećanju cijena, nešto radikalno ali opet u okvirima korporativne komunikacije. Vremenski rok je bio vrlo kratak i trebali smo djelovati odmah.

Odlučili smo se na direktni marketing, slanje obavijesti putem pošte na adrese kupaca. Iz briefa klijenta čuli smo riječi: transparentnost, povećanje cijena koje se nisu mijenjale 8 godina, doza humora i drugačija komunikacija. Povećanje cijena odlučili smo iskomunicirati kroz oglas na A4 formatu, gdje smo riječ transparentnost prikazali kroz sliku golog muškarca koji je metaforički komunicirao ono što je klijent želio poručiti: donosimo vam golu istinu, bez sitnih slova, idemo s blagim povećanjem cijena. I da, važna nam je transparantnost.

rješenje

Ovako nam je izgledala prva varijanta.
Nakon korekcija, klijent je odlučio na malo "soft" varijantu.

rezultat

Povećanje cijena je prošlo bezbolno.

Pretplatite se na naš newsletter

Copyright © 2022 All rights Reserved. Design by GO4DIGITAL