• Radnička cesta 1A, Zagreb 10000, Hrvatska
  • *1000
  • info@go4digital.hr
  • Pon - Pet: 8:30 - 16:30

Adria grupa

Mobilna aplikacija

o klijentu

Klijent je jedna od vodećih tvrtki s područja facility managementa. U portfoliju usluga pruža i uslugu gastro i catering. Posjeduje 35 restorana i poslužuju 5000 obroka dnevno. Kako bi pružali vrhunsku uslugu serviranja hrane željeli su ispitivati zadovoljstvo korisnika.

Klijent je želio jednostavno rješenje u kojem bi svaki mjesec mogao raditi analize restorana i istražiti zadovoljstvo poslužene hrane. Odlučili smo razviti jednostavnu personaliziranu aplikaciju s pet ključnih pitanja. Pitanja se u svakom trenutku mogla mijenjati a pristup analitici je jednostavan uz pretvorbu rezultata u grafikone. Također cijela aplikacija je personalizirana s banerima, korporativnim bojama i logom.

zadatak

izazov

Uz skromni budžet uspjeli smo napraviti aplikaciju za Android tablet. Pri izradi tablice fokusirali smo se na jednostavnost unošenja podataka, obradi i eksportiranju.

Personalizirana i mobilna aplikacija primjenjiva u uslužnim djelatnostima. U svakom slučaju moguća je nadogradnja. Eksportiranje podataka u Excel tablicu. Lokacija je na serveru tvrtke, a tehnička podrška 24/7.

rješenje

Pretplatite se na naš newsletter

Copyright © 2022 All rights Reserved. Design by GO4DIGITAL